Zeilvakantie vanuit Enkhuizen naar Lemmer

Zeilvakantie Enkhuizen naar Lemmer

Lemmer is een plaats in Friesland gelegen tussen het IJsselmeer en de Friese Meren. Lemmer is dus eigenlijk een havenstad en daardoor een geweldig vakantiegebied voor watersporters. In Lemmer is naast watersport echter nog meer te doen;
Een binnenlandse vakantie: Zuid-Drenthe

Een binnenlandse vakantie: Zuid-Drenthe

Geen fan van het vliegtuig of lange busritten? Geniet van een heerlijke vakantie in Nederland! Geniet van de mooie groene provincie Drenthe. Een echte aanrader in Drenthe is het natuurgebied Bargerveen/Veenland, hier vind je verschillende landschappen terug. Kies voor een verblijf dat rondom dit natuurgebied ligt. In dit prachtige gebied vind je onder andere mooi velden, vennen en bossen. Hierdoor is er alle ruimte voor ontspanning en inspanning.
mooiste-bezienswaardigheden-Toscane

Mooiste bezienswaardigheden in Toscane

In 1990 gingen er in totaal volgens het CBS 340.000 Nederlanders op vakantie naar Italië. In 2015 was dat gestegen naar ruim een miljoen. Toscane is daarbij al jarenlang een van de favoriete bestemmingen. De Toren van Pisa en de Dom van Florence zijn dan ook overbekend.

Kun je het beste een doorlopende of een kortlopende reisverzekering afsluiten

Wil je onbezorgd en ontspannen op vakantie, dan is een reisverzekering onmisbaar. Zoveel keuze in reisverzekeringen dat een reisverzekering afsluiten een lastige klus kan zijn. Je hebt bij de meeste reisverzekeraars de keuze tussen een doorlopende en een kortlopende reisverzekering.

Goed voorbereid een vakantie boeken?

Ieder jaar boeken heel veel mensen in Nederland via internet een vakantie of een reis. Lekker met het gezin of en/of vrienden helemaal ontspannen tijdens een onbezorgde vakantie in het buitenland of in eigen land. Sommige mensen wil niets liever dan lekker in de zon liggen met een goed boek, een heerlijke cocktail en voor de rest uitrusten, bruin worden en vooral nietsdoen. Anderen vinden juist een actieve vakantie de ultieme manier om te ontspannen. Lekker bergbeklimmen, trekken door Nieuw-Zeeland, als het maar actief en sportief is. Zo heb je daarnaast ook echte zonaanbidders en vakantiegangers die meer van sneeuw en wintersport houden. Voor ieder wat wils uiteraard en daar spelen de diverse reisaanbieders goed op in.

We gaan steeds minder vaak op vakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekend weer een massale leegloop in Nederland. Of toch niet? Uit een recent onderzoek is gebleken dat werkend Nederland steeds minder vaak de vakantiedagen opneemt voor een paar weken zon, zee en strand. Ruim zeventig procent besteed het geld liever aan hele andere zaken. Meer dan de helft geeft aan dat ze het geld liever steken in een verbouwing of renovatie van de woning. Ruim veertig procent zegt het geld te besteden aan de zorg van familieleden. Dat vakantiedagen staan voor ‘vakantie’ is achterhaald, want we gaan steeds minder op vakantie met zijn allen. Het overgrote deel van werkend Nederland wil bovendien zelf beslissen of ze vakantiedagen in tijd of in geld uitgekeerd krijgen.